Home   ›   Nieuws   ›   Wat deden we de afgelopen 24 uur?

Wat deden we de afgelopen 24 uur?

Wij verpakten bij XCJ reclameproductie (in Apeldoorn) evenals bij XCJ Fulfilment & Handling (in Hasselt) in 24 uur 50.000 thermometers. In diezelfde dag verwerkten we in Hasselt alleen al meer dan 150 orders.

Daarnaast kwamen er een slordige 60.000 alcoholpennen bij ons binnen die omgepakt zijn naar handzame besteleenheden. Die vandaag te koop (of gratis mee te nemen zijn bij besteding van €50,00) zijn bij Etos.

In dezelfde periode verwerkten we 250 vloerdisplays voor de komende zomer die je binnenkort aantreft bij Holland&Barrett naast ca. 4.300 toonbankdisplays verdeeld over een aantal soorten en voor een aantal merken die we niet alleen invouwde maar eveneens voorzagen van producten.

Natuurlijk worden we gehinderd door onze eigen én opgelegde Corona maatregelen die ervoor moeten zorgen dat we gezamenlijk gezond blijven en het tempo kunnen volhouden. Desondanks zijn we in staat optimaal te presteren en te blijven voldoen aan alle eisen en wensen van onze opdrachtgevers die we juist in deze tijd koesteren en zijn we blij dat we hun producten mogen verwerken.

Dan niet te vergeten onze partners die er gezamenlijk voor zorgen dat we ook in lastige tijden onze snelheid van werken weten te handhaven!