Een clipstrip is zoals het woord al zegt een strip waar producten aan gehangen kunnen worden. De strip heeft als voordeel dat deze op iedere willekeurige plaats in de winkel neergehangen kan worden. Dus juist op die plaatsen waar de klant het ziet.

Ervaring leert dat de omloopsnelheid toeneemt met producten die van de clipstrip afgenomen worden. Ook de omloopsnelheid vanuit het schap neemt vaak toe indien de clipstrip in de buurt van de schappositie hangt.

Is het product niet voorzien van een eurolock dan hebben we de mogelijkheid deze te voorzien van een hangtab. Dit kan zowel aan doosjes en aan kleine (ronde verpakkingen. Zo hebben we voor nagenoeg elk producten een passende, opvallende én functionerende clipstrip.

Het inpakken en samenstellen van clipstrips is dagelijks werk bij XCJ fulfilment & handling.

We hebben een groot aantal clipstrips op voorraad en een aantal basis verpakkingen.

XCJ reclameproductie ontwerpt en produceert al meer dan 15 jaar display, verpakking & promotiemateriaal voor kleine, middelgrote én grote bedrijven in uiteenlopende branches. De afgelopen jaren ontstond de behoefte aan het invouwen en afvullen van POS materiaal en de directe distributie daarvan.

Zo ontstond een zelfstandige business unit “XCJ fulfilment & handling”. Daar verzorgen we ondertussen niet alleen het afgevuld verzenden van verpakking en promotiemateriaal, maar verzorgen we ook de distributie van een groeiend aantal merken.