Home   ›   Verwerken P.O.S. materiaal   ›   Warehousing

Warehousing

XCJ beschikt over een distributiecentrum in Hasselt (OV) met een totaal van ruim 1.800 palletplaatsen. Hier verzorgen wij het gehele distributieproces. Hier verwerken we grote partijen tot enkele (stuks) bestellingen. Van grote en kleine winkelketens tot aan webwinkels. Wij kennen de verzend- en aanleverspecificaties van de diverse ketens zoals D.A. drogist, Etos, Dirx, Trekpleister, Kruidvat, D.I.O. Holland & Barret e.d.

Verpakken, orderpicken & retouren afhandelen

Alle handelingen die nodig zijn om uw bestellingen te verzenden, voert XCJ voor u uit. Het stuksgewijs samenstellen van bestellingen, het bijvoegen van informatie of foldermateriaal, het samenstellen van promotiepakketten, orderpicken & op pallets of doormiddel van pakket zendingen. Wij verwerken net zo gemakkelijk enkele doosjes als grote zendingen. En ook retouren handelen we af.

Verzendingen naar het buitenland

Ook voor verzendingen naar het buitenland beschikken wij over de benodigde expertise. Wij verzorgen alle in- en exportdocumenten.

Bel me terug

XCJ fulfilment en handling stelt graag in het oog springende promotieppakketten samen. Of het nu klein of groot is in formaat of aantal, uw actie is bij ons in goede handen. Promotiekoffertje A. Vogel (België) ter gelegenheid van hun 100 jarige bestaan

Meer informatie

Ook voor de distributie van uw displays bent u bij XCJ Fulfilment and Handling aan het juiste adres.

Meer informatie