Home   ›   Verwerken P.O.S. materiaal   ›   Vouwen, vullen en verzenden

Vouwen, vullen en verzenden

XCJ heeft jarenlange ervaring met het vouwen, vullen en distribueren van winkeldisplays. Ook uw toonbank-, vloer-, of wanddisplay, kunt u gereed laten maken voor gebruik en laten verzenden door ons. Wij vouwen uw displays in, plaatsen de producten en doen hem in de verzenddoos, al of niet met materiaal om de inhoud te beschermen. Wij zorgen ervoor dat uw gevulde display er altijd perfect uitziet, want wij beseffen dat een beschadigd exemplaar voor u een gemiste kans is.

Promotiemateriaal distribueren

Met dezelfde zorg behandelen wij uw promotiemateriaal. Ook dat kunt u in grote of kleine partijen door ons laten distribueren. Een prominent promotiebord op de stoep, een oogverblindende etalage, een opvallende schappresentatie, een extra eyecatcher bij de kassa, wij zorgen ervoor dat het er allemaal strak en netjes uitziet.

Bel me terug

XCJ fulfilment en handling stelt graag in het oog springende promotieppakketten samen. Of het nu klein of groot is in formaat of aantal, uw actie is bij ons in goede handen. Promotiekoffertje A. Vogel (België) ter gelegenheid van hun 100 jarige bestaan

Meer informatie

Ook voor de distributie van uw displays bent u bij XCJ Fulfilment and Handling aan het juiste adres.

Meer informatie