Home   ›   Verwerken consumentenverpakkingen

Verwerken consumentenverpakkingen

Productie van consumentenverpakkingen is één. Het tijdig en goed afgevuld binnen laten komen  bij de retailer is een tweede.  Bij XCJ fulfilment en handling hebben we jarenlange ervaring in het invouwen & afvullen van de meest uiteenlopende verpakkingen. Door het gebruik van unieke controle systemen én efficiënte werkwijze bieden we uitgebreide mogelijkheden afgevulde verpakkingen in de kortst mogelijke tijd op de juiste plek te krijgen. Al uw producten zijn in goede handen bij ons. Ook als het een enkele serie is of een complex samengesteld assortiment. Wij vouwen vullen en verzenden uw consumentenverpakkingen, ook wanneer u ze elders anders heeft laten produceren.

Vullen en vouwen

Wij vouwen verpakkingen, plaatsen producten & bijsluiters.  Zetten deze gereed in bestelhoeveelheden of groothandelsverpakking.Wij zorgen ervoor dat uw gevulde verpakkingen er altijd perfect uitzien en dus schadevrij de retailer bereikt. XCJ  verwerkt kleine of grote series.
Direct alles uitleveren of liever op basis van klantafroep?
Wij helpen u met logistiek op maat.

Bel me terug

Wat wij doen

Samenstellen van promotiepakketten

XCJ fulfilment en handling stelt graag in het oog springende promotieppakketten samen. Of het nu klein of groot is in formaat of aantal, uw actie is bij ons in goede handen. Promotiekoffertje A. Vogel (België) ter gelegenheid van hun 100 jarige bestaan

Meer informatie