Home   ›   Verwerken P.O.S. materiaal

Verwerken P.O.S. materiaal

Productie van displays en POS materiaal is één. Het tijdig en goed afgevuld binnen laten komen  bij de retailer is een tweede.  Bij XCJ fulfilment en handling hebben we jarenlange ervaring in het invouwen & assembleren van de meest uiteenlopende POS materialen. Door het gebruik van unieke controle systemen én efficiënte werkwijze bieden we uitgebreide mogelijkheden displays en promotiemateriaal in de kortst mogelijke tijd op de juiste plek te krijgen. Al uw producten én promotiematerialen zijn in goede handen bij ons. Wij vullen, vouwen en verzenden uw promotiematerialen, ook wanneer ze elders zijn geproduceerd.

Hoe werkt het?

Wij vouwen displays, plaatsen producten en zetten deze  klaar voor verzending, al of niet met materiaal om de inhoud te beschermen. Wij zorgen ervoor dat uw gevulde display er altijd perfect uitziet en dus schadevrij de retailer bereikt. XCJ  verwerkt kleine of grote series.
Direct alles uitleveren of liever op basis van klantafroep?
Wij helpen u met logistiek op maat.

Bel me terug

XCJ fulfilment en handling stelt graag in het oog springende promotieppakketten samen. Of het nu klein of groot is in formaat of aantal, uw actie is bij ons in goede handen. Promotiekoffertje A. Vogel (België) ter gelegenheid van hun 100 jarige bestaan

Meer informatie

Ook voor de distributie van uw displays bent u bij XCJ Fulfilment and Handling aan het juiste adres.

Meer informatie