Home   ›   Distributieruimte vrij

Distributieruimte vrij

Full service distributieruimte vrijgekomen

U kent XCJ waarschijnlijk als hét reclameproductiebureau dat al jaren displaysverpakkingen en promotiemateriaal maakt voor diverse klinkende namen in de drogisterij- en apothekersbranche. In 2012 hebben wij XCJ fulfilment & handling opgericht om te voorzien in de toenemende behoefte aan handling en distributie. In ons centraal gelegen distributiecentrum in Hasselt (bij Zwolle) hebben we de capaciteit voor ruim 1.500 palletplaatsen.

Een deel van deze ruimte komt vanaf medio oktober vrij voor partijen die hun distributie deels of geheel willen uitbesteden. De synergie tussen XCJ reclameproductie en XCJ fulfilment en handling zorgt voor unieke dienstverlening.
We zijn een van de weinigen in de markt die nagenoeg alles op het gebied van promotie kunnen verzorgen voor onze opdrachtgevers: van idee tot ontwerp en van productie tot het inpakken en assembleren van POS- en verpakkingsmateriaal, al dan niet voorzien van producten die we altijd op tijd én schadevrij op de winkelvloer weten te krijgen.

Zo nemen wij een hoop werk en rompslomp uit handen van onze opdrachtgevers.XCJ heeft zich de afgelopen jaren bewezen in snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.Wij voldoen regelmatig aan extreme wensen van onze opdrachtgevers, ontstaan door (markt)omstandigheden of de vraag van hun afnemers. Daar werken wij met veel plezier aan. Bij ons is niets te gek, we komen altijd onze afspraken na en werken met plezier aan al onze producties.Onze distributietak is een goed geoliede machine en bekend met alle logistieke eisen van de Nederlandse retailketens. We zijn ook vertrouwd met het verwerken van bestellingen via bol.com of particuliere webshops. En we beleveren met grote regelmaat groothandels en zelfstandigen in het drogisterij- en apothekerskanaal. Daarbij spelen we flexibel in op piekbelasting, zonder extreme kostenverhoging.Het distributiecentrum in Hasselt heeft zich bewezen als een mooie aanvulling op onze werkzaamheden en we hebben de afgelopen jaren veel kennis opgedaan die we blijven toepassen. Door het vertrek van een van onze opdrachtgevers die zo hard groeide dat er bij ons ruimtegebrek ontstond, zijn we op zoek naar bedrijven die gebruik willen maken van de vrijgekomen ruimte en mogelijkheden.Wilt u in zee met een full service distributiecentrum dat de klappen van de zweep kent? Of meer weten over de distributiemogelijkheden bij XCJ? Neem dan contact op!

Wat wij voor u kunnen betekenen